Kunnanhallitus, kokous 11.3.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 45 Valtuustoaloite palvelusetelin käyttöönottamisesta varhaiskasvatuksessa yksityisessä perhepäivähoidossa, ryhmäperhehoidossa ja päiväkodissa

VESDno-2023-404

Valmistelija

  • Susanna Hokkanen, hallintojohtaja, susanna.hokkanen@vesilahti.fi

Perustelut

Kunnanvaltuuston kokouksessa 11.12.2023 § 49 merkittiin tiedoksi valtuustoaloite palvelusetelin käyttöönottamisesta varhaiskasvatuksessa yksityisessä perhepäivähoidossa, ryhmäperhepäivähoidossa ja päiväkodissa. Vesilahden kunnan hallintosäännön 13. luvun 1 § mukaan aloite on lähetettävä kunnanhallituksen valmisteltavaksi. Hallintosäännön 4. luvun 4 § mukaan lautakunnat edustavat kuntaa toimialaansa kuuluvissa asioissa ja hallintosäännön 4. luvun 5 § mukaan sivistyslautakunta vastaa varhaiskasvatuksesta.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mikko Latvala, kunnanjohtaja, mikko.latvala@vesilahti.fi

Kunnanhallitus päättää lähettää valtuustoaloitteen palvelusetelin käyttöönottamisesta varhaiskasvatuksessa yksityisessä perhepäivähoidossa, ryhmäperhepäivähoidossa ja päiväkodissa valmisteltavaksi sivistyslautakunnalle.

Päätös

Hyväksyttiin ehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

sivistysjohtaja

Liitteet

Oheismateriaali


Muutoksenhaku

Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta.

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136§)
  • virka- ja työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50§ 2 mom)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22§)