Kunnanhallitus, kokous 28.6.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 114 Vanhan teknisen tilan autotallin vuokraus

VESDno-2021-224

Valmistelija

  • Timo Haapaniemi, kehitysjohtaja, timo.haapaniemi@vesilahti.fi

Perustelut

Vesilahden kuntaan on tullut kysely varastotilan vuokrauksesta vanhan teknisentoimiston rakennuksen osalta Rakennusosakeyhtiö J.Taipaleelta. Varastotila sijaitsee osoitteessa Lindinkuja 1, vanhan teknisen toimiston alakerrassa. Varastotila on eritelty liitteessä keltaisella rajauksella.

Varastotilan pinta-ala on n. 59,8 m2. Tilassa ei ole erillistä vesipistettä ja tila on pääosin kylmätilaa. Tila on ollut lähestulkoon käyttämätön ja tilaa on hyödynnetty vain välikaisena varastotilana kunnan irtaimistolle.

Asiakas on halukas vuokraamaan tilan väliaikaiseen käyttöön aikaisintaan 1.7.2021 alkaen. Tila vuokrattaisiin siinä kunnossa kuin se on tällä hetkellä ja asiakkaan vastuulle jää tarvittavat kunnostustyöt (oven lukitus ja kunnostus). Kunta ei vastaa kohteen talvikunnossapidosta ja aurauksesta ilman erillistä kirjallista sopimusta.

Tilasta ei ole pääsyä muihin rakennuksen tiloihin eikä tilassa ole erillistä sähkömittaria, jonka takia peritään erillinen kiinteä korvaus sähköstä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Tuomas Hirvonen, kunnanjohtaja, tuomas.hirvonen@vesilahti.fi

Kunnanhallitus päättää, että

  1. se vuokraa liitteen mukaisen varastotilan Rakennusosakeyhtiö J.Taipaleelle (y-tunnus: 1833834-1) hintaan 100 euroa/kuukausi, alv 0 % + sähkö 25 euroa/kuukausi, alv 0 % ja
  2. kunnanjohtajalle annetaan valtuudet järjestää vuokraus ja valmistella sekä allekirjoittaa vuokrausta koskevat sopimukset ja muut mahdolliset asiakirjat.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kokouskäsittely

Kunnanhallitus myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden kehitysjohtaja Timo Haapaniemelle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa asian käsittelyn aikana.

Tiedoksi

Rakennusyhtiö J.Taipale

Muutoksenhaku

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen.

Oikaisuvaatimusoikeus

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä

  • se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen)
  • kunnan jäsen

Oikaisuvaatimusaika ja päätöksen tiedoksisaanti

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksiantoa asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, kolmantena päivänä viestin lähettämisestä. 

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. 

Tiedoksisaantipäivää ei lueta oikaisuvaatimusaikaan. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimuksen toimittaminen

Oikaisuvaatimuksen on saavuttava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. 

Omalla vastuulla oikaisuvaatimuksen voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä niin, että se ehtii perille viimeistään oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Viraston aukioloaika on maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, on

Vesilahden kunnanhallitus 
Posti- ja käyntiosoite: Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti
Sähköpostiosoite: vesilahdenkunta(at)vesilahti.fi    

Oikaisuvaatimuksen muoto ja sisältö

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.

Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava

  • päätös, johon haetaan oikaisua
  • miten päätöstä halutaan oikaistavaksi
  • millä perusteella oikaisua vaaditaan

Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero. Myös sähköposti on ilmoitettava, jos oikaisuvaatimuspäätös voidaan antaa tiedoksi sähköpostitse.