Kunnanhallitus, kokous 3.6.2024

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 122 Pankkitilin käyttöoikeuden myöntäminen palvelusihteeri Jaana Lösleinille

VESDno-2024-244

Valmistelija

  • Merja Vihtiälä, vs. hallintojohtaja, merja.vihtiala@vesilahti.fi

Perustelut

Kunnan nuorisotiloilla ja kirjastossa asiakkailla on mahdollisuus hoitaa maksunsa käteisellä rahalla. Käteinen raha talletetaan määräajoin pankkiin viemällä rahat talletusautomaattiin. Talletusautomaattien käyttö vaatii talletuksen sallivan pankkikortin sekä tallettamisen mahdollistavat tilinkäyttöoikeudet. Kortilla ei ole mahdollista tehdä käteisnostoja, eikä ostoksia.  

Kunnanhallitus on päättänyt 24.1.2022 8 § myöntää Marja-Riitta Kelalle ja Marita Suutarille käteisvarojen tallettamiseen tarvittavan käyttöoikeuden sekä oikeuden talletus-toiminnon sisältävään pankkikorttiin. 

Kunnalla on aloittanut 20.5.2024 palvelusihteeri Jaana Löslein, joka siirtyy Marja-Riitta Kelan tähän asti hoitamiin tehtäviin. Lösleinille on aiheellista myöntää käteisvarojen tallettamiseen tarvittava käyttöoikeus sekä oikeus talletus-toiminnon sisältävään pankkikorttiin. Marja-Riitta Kelan käyttöoikeus ja pankkikorttioikeus on aiheellista päättää tämän jäädessä pois kunnan palveluksesta. 

Ehdotus

Esittelijä

  • Mikko Latvala, kunnanjohtaja, mikko.latvala@vesilahti.fi

Kunnanhallitus myöntää Jaana Lösleinille käyttöoikeuden käteisvarojen tallettamiseen kunnan pankkitilille sekä oikeuden talletus-toiminnon sisältävään pankkikorttiin. Marja-Riitta Kelan oikeus käteisvarojen tallenttamiseen ja talletus-toiminnon sisältävään pankkikorttiin päättyy 31.10.2024. 

Päätös

Hyväksyttiin ehdotuksen mukaisesti.

Tiedoksi

Tampereen Seudun Osuuspankki, Jaana Löslein

Muutoksenhaku

Tähän päätökseen tyytymätön voi tehdä kirjallisen oikaisuvaatimuksen. Päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla tuomioistuimeen.

Oikaisuvaatimusoikeus

Oikaisuvaatimuksen saa tehdä

  • se, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa (asianosainen)
  • kunnan jäsen

Oikaisuvaatimusaika ja päätöksen tiedoksisaanti

Oikaisuvaatimus on tehtävä 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, seitsemän päivän kuluttua kirjeen lähettämisestä. Käytettäessä tavallista sähköistä tiedoksiantoa asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, jollei muuta näytetä, kolmantena päivänä viestin lähettämisestä. 

Kunnan jäsenen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon seitsemän päivän kuluttua siitä, kun pöytäkirja on nähtävänä yleisessä tietoverkossa. 

Tiedoksisaantipäivää ei lueta oikaisuvaatimusaikaan. Jos oikaisuvaatimusajan viimeinen päivä on pyhäpäivä, itsenäisyyspäivä, vapunpäivä, joulu- tai juhannusaatto tai arkilauantai, saa oikaisuvaatimuksen tehdä ensimmäisenä arkipäivänä sen jälkeen.

Oikaisuvaatimuksen toimittaminen

Oikaisuvaatimuksen on saavuttava oikaisuvaatimusviranomaiselle ennen oikaisuvaatimusajan päättymistä. 

Omalla vastuulla oikaisuvaatimuksen voi lähettää postitse tai lähetin välityksellä niin, että se ehtii perille viimeistään oikaisuvaatimusajan viimeisenä päivänä ennen viraston aukioloajan päättymistä. Viraston aukioloaika on maanantaista perjantaihin klo 9-15.

Oikaisuvaatimusviranomainen

Viranomainen, jolle oikaisuvaatimus tehdään, on

Vesilahden kunnanhallitus 
Posti- ja käyntiosoite: Lindinkuja 1, 37470 Vesilahti
Sähköpostiosoite: vesilahdenkunta(at)vesilahti.fi    

Oikaisuvaatimuksen muoto ja sisältö

Oikaisuvaatimus on tehtävä kirjallisesti. Myös sähköinen asiakirja täyttää vaatimuksen kirjallisesta muodosta.

Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava

  • päätös, johon haetaan oikaisua
  • miten päätöstä halutaan oikaistavaksi
  • millä perusteella oikaisua vaaditaan

Oikaisuvaatimuksessa on ilmoitettava tekijän nimi, kotikunta, postiosoite ja puhelinnumero. Myös sähköposti on ilmoitettava, jos oikaisuvaatimuspäätös voidaan antaa tiedoksi sähköpostitse.