Tekninen lautakunta, kokous 26.8.2020

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 66 Narvan terveysaseman kiinteistön myynti

VESDno-2020-83

Valmistelija

  • Harri Vierikka, kunnaninsinööri, harri.vierikka@vesilahti.fi

Perustelut

Valtuusto on 02.12.2019 § 43 päättänyt talouden tasapainotuksessa Narvan teknisen toimen käyttömenojen vähennuksestä. Käyttömenojen on tarkoitus vähentyä vuonna 2021 19 000 euroa. Käyttömenot saadaan kiinteistöstä pois ainoastaan luopumalla kiinteistöstä. Narvan teknisellä toimistolla on tasearvoa ollut tilipäätöshetkellä 2019 42 647,73 euroa ja sijaitsee kiinteistöllä 922-425-11-117 Yli-Pasti. Samalla kiinteistötunnuksella sijaitsee myös Narvan koulun rakennukset, sekä lämpölaitos. Koulun rakennukset ja lämpökeskus pitää huomioida lohkottaessa Narvan teknisen toimiston kiinteistöä.

Ehdotus

Esittelijä

  • Harri Vierikka, kunnaninsinööri, harri.vierikka@vesilahti.fi

Tekninen lautakunta päättää esittää kunnahallitukselle, että kunnahallitus asettaa kiinteistön myyntiin tarjouskaupalla ja että kunnanhallitus päättää lohkottavan määräalan suuruuden teknisen toimiston osalta.

Päätös

Hyväksyttiin käsittelyn aikana tehty muutosehdotus.

Kokouskäsittely

Käsittelyn aikana esittelijä teki muutetun päätösehdotuksen: Tekninen lautakunta päättää esittää kunnahallitukselle, että kunnahallitus asettaa kiinteistön myyntiin tarjouskaupalla ja huomioi kiinteistön tasearvon lähtöhintaa määritettäessä.


Muutoksenhaku

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136§)
  • virka- ja työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50§ 2 mom)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22§)