Kunnanhallitus, kokous 13.9.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 170 Kaavoituskatsaus vuodelle 2021

VESDno-2021-284

Perustelut

Maankäyttö-​ ja rakennuslain (MRL7 §) mukaisesti kunnan tulee vähintään kerran vuodessa laatia katsaus kunnassa ja maakunnan liitossa vireillä olevista ja lähiaikoina vireille tulevista kaava-​asioista. Katsauksessa selostetaan lyhyesti kaava-​asiat ja niiden käsittelyvaiheet sekä sellaiset päätökset,​ toimet,​ joilla on välitöntä vaikutusta kaavoituksen lähtökohtiin,​ tavoitteisiin,​ sisältöön ja toteuttamiseen. 

Kaavoituskatsaukseen on kysynnän sitä edellyttäessä liitettävä arvio asumiseen varattujen tonttien riittävyydestä. Katsauksessa esitettyjen kaavatöiden lisäksi saattaa vuoden aikana tulla vireille muitakin kohteita.

Ehdotus

Esittelijä

  • Tuomas Hirvonen, kunnanjohtaja, tuomas.hirvonen@vesilahti.fi

Kunnanhallitus päättää hyväksyä kaavoituskatsauksen vuodelle 2021 liitteen mukaisena ja saattaa sen kunnanvaltuustolle tiedoksi.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Kokouskäsittely

Kunnanhallitus myönsi läsnäolo- ja puheoikeuden aluearkkitehti Leena Lahtiselle. Hän oli asiantuntijana läsnä kokouksessa asian käsittelyn aikana.


Muutoksenhaku

Tähän päätökseen ei voi hakea muutosta.

Oikaisuvaatimusta tai kunnallisvalitusta ei saa tehdä päätöksestä, joka koskee

  • vain valmistelua tai täytäntöönpanoa (KuntaL 136§)
  • virka- ja työehtosopimuksen tulkintaa tai soveltamista ja viranhaltija on jäsenenä viranhaltijayhdistyksessä, jolla on oikeus panna asia vireille työtuomioistuimessa (KVhl 50§ 2 mom)
  • etuosto-oikeuden käyttämättä jättämistä (EtuostoL 22§)