Sivistyslautakunta, kokous 26.1.2021

Pöytäkirja on tarkastettu

§ 9 Sivistyslautakunnan alaisten vastuualueiden käyttösuunnitelmat 2021

VESDno-2020-274

Valmistelija

  • Mika Seppänen, sivistysjohtaja, mika.seppanen@vesilahti.fi

Perustelut

Kunnanhallitus on antanut 7.12.2020 §262 talousarvion täytäntöönpano-ohjeen vuodelle 2021. Ohjeen mukaan toimielimet laativat tulosyksikkökohtaiset käyttösuunnitelmat valtuuston hyväksymien toiminnallisten ja taloudellisten tavoitteiden mukaisesti. Tulosyksikkökohtaiset käyttösuunnitelmat vastaavat yhteensä valtuuston hyväksymiä toimielimen alaisia kokonaistoimintamenoja ja -tuloja. Toimielin tarkentaa tarpeen mukaan valtuuston hyväksymiä tavoitteita. Kunnan kokonaistalouden hallinta edellyttää, että toimielimet suunnittelevat toimintansa niin, että valtuuston vastuualueille osoittamat tuloarviot toteutuvat ja määrärahat riittävät. Käyttösuunnitelmien tulee olla hyväksyttynä 28.2. mennessä.

Vesilahden sivistyslautakunnan alaisia vastuualueita ovat opetus- ja varhaiskasvatuspalvelut sekä vapaa-ajan palvelut. Opetus- ja varhaiskasvatuspalveluiden alaiset tulosyksiköt ovat koulutuksien hallinto, varhaiskasvatus, perusopetus ja muu koulutus. Vapaa-ajan palveluiden alaiset tulosyksiköt ovat kirjastopalvelut, vapaa-ajan palveluiden hallinto, liikunta- ja nuorisopalvelut ja kulttuuripalvelut.

Ehdotus

Esittelijä

  • Mika Seppänen, sivistysjohtaja, mika.seppanen@vesilahti.fi

Sivistyslautakunta päättää hyväksyä sivistyslautakunnan alaisten tulosyksiköiden käyttösuunnitelmat vuodelle 2021 liitteen mukaisesti.

Päätös

Päätösehdotus hyväksyttiin yksimielisesti.

Tiedoksi

Talousjohtaja

Liitteet

Oheismateriaali