§ 18 Maankäyttölupa, ASM Works Oy / Peuran Krouvi

Lataa 

VESDno-2021-191

Päätöspäivämäärä

8.7.2024

Päätöksen tekijä

Tekninen palvelupäällikkö

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 4 luku § 12

Kuvaus

ASM Works Oy/ Peurankrouvi on järjestämässä ulkoilmatapahtumaa Vesilahden kunnan alueella. Tapahtuma- alue sijaitsee kiinteistöllä 922-413-2-239. Alue kattaa tarkemmin Tapolan alueen pihapiirin sisältäen punaisen Tapolan pirtin tilat.

Tapolan pirtin tiloista wc- tilat on esiintyjien käytettävissä tapahtuman ajan ja tapahtuman järjestäjä huolehtii ko. tilojen siisteydestä ja jälkisiivouksesta tapahtuman päätyttyä. Muut rakennuksen tilat eivät ole käytettävissä.

Tapahtuman pysäköintialueina toimii ensisijaisesti Koulukeskuksen Mäki-Hovintien varrella oleva Koulukeskuksen parkkipaikka. Mikäli tarvitaan lisää pysäköintitilaa, niin liikenne voidaan ohjata yläasteen pysäköintialueelle Koulutien varrella ja Peiponpellon päiväkodin pysäköintialueelle viikonlopun aikana. Tapahtuman järjestäjä huolehtii parkkialueiden siisteydestä ja valvonnasta tapahtuman aikana sekä jälkisiivouksesta tapahtuman päätyttyä. Tiejärjestelyihin on saatava naapurikiinteistöjen omistajien lupa.
 

Päätös

Päätän myöntää ASM Works Oy:lle / Peuran krouville maankäyttöluvan 15.8-20.8.2024 väliseksi ajaksi järjestää Peurarock 2024. Järjestäjä on velvollinen korvaamaan tapahtuman aiheuttamat mahdolliset vahingot, sekä järjestäjä on velvollinen siivoamaan jälkensä välittömästi tapahtuman jälkeen. Puoliperävaunun ja tarvikkeita saa tuoda paikalle festivaalia edeltävänä viikonloppuna, mutta ne on sijoitettava siten, että ne eivät haittaa Tapolan alueen muiden kiinteistöjen käyttöä/toimintaa. Tapahtuman järjestäjän vastuulla on hakea muilta tarvittavilta tahoilta luvat tapahtuman järjestämiselle.

Allekirjoitus

Tekninen palvelupäällikkö Roope Kyrkkö

Organisaatiotieto

Tekninen