§ 149 Päätös palvelussuhteeseen ottamisesta

Lataa 

VESDno-2024-163

Päätöspäivämäärä

16.4.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 5. luku 6 §

Kuvaus

 

Vesilahden kunnan yhtenäiskoulun matematiikan ja kemian lehtorin virka 1.8.2024 alkaen on ollut haettavana Kuntarekry.fi-sivustolla ja TE-palvelut.fi-sivustolla 26.2.2024-18.3.2024. Hakemuksia saapui määräaikana 24, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli 13.  Ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin 6 hakijaa, joista yksi ei ottanut haastattelukutsua vastaan. Haastattelut pidettiin 10.4.2024. Valintaryhmänä sivistysjohtaja Marko Lahtinen, yhtenäiskoulun rehtori Päivi Härkönen, apulaisrehtori Liisa Rikka ja henkilöstön edustajat Maarit Viikari ja Anna-Kaarina Huhtala. Valintaryhmän hakuasiakirjojen, ansiovertailun ja haastattelujen perusteella tehdyn arvion perusteella FT Anna Sankarilla on kokonaisuutena parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Varasijalle valitaan FM Sara Lepomäki.

Päätös

Päätän nimittää FT Anna Sankarin Vesilahden yhtenäiskoulun matematiikan ja kemian lehtorin virkaan1.8.2024 alkaen. Varasijalle valitaan FM Sara Lepomäki.

Työehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkasuhteen vastaanottamisesta on ilmoitettava kahden viikon kuluessa päätöksestä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosteristeriote.

Organisaatiotieto

Sivistys