§ 140 Päätös palvelussuhteeseen ottamisesta

Lataa 

VESDno-2024-162

Päätöspäivämäärä

15.4.2024

Päätöksen tekijä

Sivistysjohtaja

Päätöksen peruste

Hallintosääntö 5. luku 6 §

Kuvaus

Vesilahden kunnan yhtenäiskoulun kotitalousopettajan virka 1.8.2024 alkaen on ollut haettavana Kuntarekry.fi-sivustolla ja TE-palvelut.fi-sivustolla 26.2.2024-18.3.2024. Hakemuksia saapui määräaikana 19, joista kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita oli 13.  Ansiovertailun perusteella haastatteluun kutsuttiin 9 hakijaa, joista kaksi ei ottanut haastattelukutsua vastaan. Haastattelut pidettiin 3.-4.4.2024. Valintaryhmänä sivistysjohtaja Marko Lahtinen, yhtenäiskoulun rehtori Päivi Härkönen, apulaisrehtori Liisa Rikka ja henkilöstön edustajana Marja Lintula. Valintaryhmän hakuasiakirjojen, ansiovertailun ja haastattelujen perusteella tehdyn arvion perusteella KM Iida Forssilla on kokonaisuutena parhaat edellytykset tehtävän menestykselliseen hoitamiseen. Ensimmäiselle varasijalle valitaan Sara Nyberg ja toiselle varasijalle Henna-Riikka Mäkelä.

Päätös

Päätän nimittää KM Iida Forssin Vesilahden yhtenäiskoulun kotitalousopettajan virkaan 1.8.2024 alkaen. Ensimmäiselle varasijalle nimitetään KM Sara Nyberg ja toiselle KM Henna-Riikka Mäkelä.

Työehdot ja palkkaus määräytyvät OVTES:n mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkasuhteen vastaanottamisesta on ilmoitettava kahden viikon kuluessa päätöksestä.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosteristeriote.

Organisaatiotieto

Sivistys